18.06.2018

Kuusi nuorta, kuusi viikkoa - Matkailun kesätyöntekijät opastavat matkailijoita ja kirjoittavat blogia matkailukokemuksista

Kuva: Atte Tornikoski

Pälkäneen matkailijoita hemmotellaan tänä kesänä hyvällä palvelulla, sillä 18.6 alkaen aloittavat työnsä nuoret matkailuneuvojat. Nuoret kiertelevät Pälkäneellä ja myös ajoittain Luopioisissa pareittain ja jokainen pari on tavattavissa kahden viikon ajan. Parhaiten heidät voi löytää joko Nuijantalon infopisteeltä tai Aapiskukon ympäristöstä, joko infopisteeltä tai Tervepirtin kesäpuodilta. Säiden salliessa he kiertelevät sähköpyörillä myös muualla ja välillä heidät voi tavoittaa myös alueen matkailukohteista. Matkailuneuvojat tunnistaa musta-vihreistä Pälkäne -logolla varustetuista paidoista ja heiltä voi kysellä vinkkejä kesäpäivän viettoon tai mitä vain alueen matkailuun liittyvää.

Lisäksi nuoret kirjoittavat blogia Visit Pälkäneen -sivuilla alueen tapahtumista ja matkakohteista, kokemuksia on tarkoitus tuoda näkyviin myös Visit Pälkäneen somessa. Nyt viimeistään kannattaa laittaa myös Visit Pälkäneen Facebook- ja Instagram seurantaan!

Alla esittelemme kaikki nuoret pareittain

 

18.6-1.7.

 

Moi,

Olen 20 –vuotias nuorimies Pälkäneen keskustasta, jossa olenkin koko ikäni asunut. Pääsin tänä keväänä ylioppilaaksi. Olen ihmisenä musikaalinen sekä luova ja aionkin suorittaa jatko-opintojani taide alalla. Taiteen maisterin paperit olisivat mieluisat!

Tällä hetkellä odotan innolla, mitä elämä tuo tullessaan: syksyllä muutan Espooseen suorittamaan siviilipalvelusta Suomen luontokeskuksessa. Arvostukseni luontoa kohtaan onkin suuri ja nautin esimerkiksi sen valokuvaamisesta. Onneksi Pälkäneellä on monipuolisesti kaunista luontoa!
- Atte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heipä hei!

Olen Heidi Hirmukallio. Opiskelen Pälkäneen lukiossa ja aloitan abivuoteni ensi syksynä. Pälkäneellä olen asunut koko ikäni, eli 17 vuotta. Suosikkipaikkojani Pälkäneellä ovat Niitty-Seppälä, Pakanranta, sekä keskustassa oleva frisbeegolf –rata. Pidän lukemisesta, kirjoittamisesta ja matkustelusta. Vieraat kielet ovat aina kiinnostaneet minua, ja opiskelen tällä hetkellä viittä eri kieltä. Tavoitteenani on aloittaa kuudes ensi syksynä. Kielten lisäksi harrastan muun muassa pianonsoittoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.7-15.7.

 

Hei!

Olen Iiro Moisio, 17- vuotias lukiolainen Luopioisista. Olen harrastanut koripalloa seitsemän vuotta ja liikun muutenkin paljon. Käyn Pälkäneen lukiota ja olen asunut Luopioisissa 11 vuotta. Pidän urheilusta ja kesästä. En nauti hyttysistä. Parasta Pälkäneessä on mielestäni monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja luonto, erityisesti vesistöt. Pälkäneellä vierailevalle suosittelen vierailua Laipanmaalla vaellusmielessä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moikka!

Olen 17 –vuotias lukiolainen Luopioisten kirkonkylältä. Luonteeltani olen positiivinen ja luova. Harrastan kaikenlaista kulttuuriin ja etenkin musiikkiin liittyvää; kanteleen soittoa, musiikkiteatteria, laulua ja kirjoittamista. Vapaa-ajalla tykkään myös lukea ja liikkua luonnossa, kuunnella musiikkia ja unelmoida. Pälkäne on mielestäni ihana paikka asua, sillä täällä on paljon harrastusmahdollisuuksia ja luonto on lähellä. Lempipaikkojani Pälkäneellä on Mikkolan navetta ja sen ympäristö, Kukkiajärvi sekä kesällä Luopioisten tori.
- Eveliina Virtanen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16.7-29.7.

 

Hei,

Olen Kiira, 20 –vuotias pälkäneläinen. Harrastuksiini kuuluu koirien kanssa ulkoilu ja valokuvaaminen, minut voikin löytää lähes aina kamera kaulassa. Rakastan myös matkustamista. Vietin juuri välivuotta Australiassa. Niiden seikkailujen jälkeen olen innoissani päästessäni tutustumaan Pälkäneeseen paremmin matkailukohteena tämän kesän myötä. Lempipaikkani Pälkäneellä on ehdottomasti oma mökki Pälkäneveden rannalla ja Laitikkalan makukylän kohteet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei!

Olen 19 –vuotias pälkäneläisnuori. Harrastan joogaa, kirjoittamista, lukemista ja piirtämistä. Mielenkiinnonkohteitani ovat historia, luonto ja ympäristö sekä kulttuuri. Parhaita paikkoja Pälkäneellä ovat mielestäni Syrjänharju, Kostianvirta ja metsät. Kylällä tavataan!
- Henriikka

@visitpälkäne

Siirry instagramiin