Koko perheen tutkimusretki

Pälkäne - Kuhmoinen - Kangasala 

Pälkäneeltä tutkimusretkelle lähdettäessä ensimmäinen pysähdyspaikka löytyy Niitty-Seppälän Kesätorilta. Koko perheen monipuolinen Kesätori tarjoaa suoramyyntiherkkujen lisäksi kotieläintarhan, leikkipaikan ja kesäkahvilan.

Seuraavaksi matka jatkuu ympärivuoden aktiviteetteja tarjoavaan Sappee Resortiin. Bike Park, Seikkailupuisto, Kesäteatteri ja monipuolinen majoitustarjonta kutsuvat viettämään alueella pidemmänkin aikaa.  
 
Seuraavana etappina on Kuhmoisten satama Päijänteen rannalla. Vuoden vierasvenesatamaksi palkittu kohde tarjoaa veneilijöiden palveluiden lisäksi herkkuja kahvila Lauttakioskista sekä välinevuokrausta vesille ja pyöräilyyn. Järvimaisemista suunnataan seuraavaksi metsään, Kuhmoisissa sijaitsevaan Isojärven kansallispuiston rotkolaaksojen ja savottamaiden reiteille. Heretyn Kämppäkahvila toimii lähtöpisteenä eri tasoisille ympyräreitille ja retkelle voi vuokrata kanootin, polkupyörän, lastenkantorinkan ja muita retkeilyvälineitä.  

Kohti Kangasalaa matkatessa monipuolista tekemistä koko perheelle löytyy Mobilian alueelta. Auton ja tien museo, ravintola, liikennepuisto ja uimaranta. Längelmäveden aktiviteetit saavat niin isot kuin pienetkin perheenjäsenet viihtymään alueella. Pälkäneelle päin jatkettaessa Vehoniemen harjulta löytyvät automuseo ja upeat maisemat näkötornista. Kahviossa on tarjolla niin legendaariset lusikkamunkit kuin automuseon oman jäätelötehtaan tuotteet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso kaikki Lakeland Villages -reitit.