paras pari pirkanmaalla

 

Tuplasti tutustuttavaa – tuplasti toimintaa

Kangasala ja Pälkäne sijaitsevat ihanteellisella paikalla keskellä eteläistä Suomea lyhyen matkan päässä Tampereelta tai Hämeenlinnasta. Tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille ja monenlaisista asioista kiinnostuneille.

 

 

 

Parivaljakko Kangasala ja Pälkäne ovat tunnettuja muun muassa kauniista harjumaisemistaan ja puhtaista vesistöistään. Alueelta löytyy kulttuuritarjontaa, lähiruokaa, luontoreittejä ja lapsille suunnattua tekemistä. Tarjonnassa on huomioitu tänä kesänä koronan aiheuttamat rajoitukset ja mahdollisuus turvaetäisyyksien pitämiseen.

”Ihmiset ovat olleet kodeissaan eristyksissä maaliskuusta asti, haluamme kertoa heille kampanjan avulla mahdollisuuksista kesämatkailuun lähellä”, kertoo Jaana Koivisto Pälkäneen kunnalta. Business Kangasalan Päivi Kuusivaara on samoilla linjoilla: ”Meidän alueemme luonto on ainutlaatuinen ja sen ympärille on luotu monenlaista matkailutarjontaa. Halusimme yhdistää kahden kunnan kohteet, jotta jokainen löytäisi niistä itselleen sopivaa tekemistä.”

Pirkanmaan Parhaan Parin kohteet kootaan tälle nettisivustolle, josta pääset kätevästi suunnittelemaan päiväretken tai vaikkapa pidemmänkin matkan. Yöpymispaikkojakin tästä Pirkanmaan upeimmasta ympäristöstä nimittäin löytyy helposti.

Tutustu reittiteemoihin ja kohteisiin sähköisestä esitteestämme tai katso kaikki Kangasalan ja Pälkäneen kohteet kuntien omilla matkailusivustoilla: visitkangasala.fi ja visitpalkane.fi¨

LUE MATKAILUESITE »