Bloggaajat kävivät Pälkäneellä

Bloggaajat kävivät Pälkäneellä kesällä yhteistyössä Visitpalkane.fi kanssa. Lue alta heidän kokemuksistaan!

kuva Emmi Nuorgam PälkäneelläEmmi Nuorgam

"Kerroin jo viime kesänä pienestä lomaromanssistani Pälkäneen kanssa. Kaivannon henkeäsalpaavan kauniit järvimaisemat, keltaisena kukkivat rapsipellot ja punaiset tuvat siellä täällä ovat upeinta, mitä Suomen kesässä on..."

Lue koko postaus Emmin blogista täältä

 

 

kuva Asikaine Pälkäneellä

Asikaine

"Viime viikolla teimme aurinkoisen päivän kunniaksi pienen roadtripin Tampereen kauniiseen lähikuntaan, Pälkäneelle. Ylivoimaisesti jännittävin vierailukohteemme oli tietysti Syrjysen strutsitila. Suhtaudun isoihin lintuihin muutenkin varauksella, saatikka sitten Hippiäkin korkeampiin, äärimmäisen uteliaisiin ja vähän dinosauruksen näköisiin lintuihin, joiden polvet taittuvat järjenvastaiseen suuntaan..."

Lue koko postaus Asikaisen blogista täältä

 

kukka pöytä tehty vanhasta kärrystä Sari Särkijärvi - Kivaa tekemistä

"Vierailimme kuluneella viikolla Tampereen ja Hämeenlinnan puolivälissä sijaitsevassa Pälkäneen maalaispitäjässä Pirkanmaalla. Reissupäivä oli mukava ja täynnä uutta ja yllättävää, vaikka lämpötila oli enimmillään vain 15 astetta.

Olimme kuulleet puhuttavan Pälkäneestä ainoastaan hiihtokeskus Sappeen yhteydessä. Oli kiintoisaa mennä viettämään kesäpäivää täysin uuteen paikkaan..."

Lue koko blogipostaus täältä