Koe trendikäs perheloma, aktiivimatka, luontoloma tai vaikka viini- ja ruokamatka!

Perheloma Pälkäneellä

Näin vietät trendikkään perheloman! 

Lonely Planetin mukaan perhematkat lisääntyvät ja eri sukupolvet matkustavat nyt yhdessä vahvistaen siteitään ja muistoja luoden.

Tutustu Pälkäneen perhelomakohteisiin

Aktiiviloma Pälkäneellä

Näin vietät trendikkään aktiiviloman!

Matkailutrendit nostavat suorittavan ja saavuttavan tavan lomailla trendien kärkikahinoihin. Lomalla on hyvää aikaa kokeilla uusia kuntoilu- ja liikuntamuotoja, seikkailla ja haastaa itseään! 

Tutustu Pälkäneen aktiivilomakohteisiin 

Luontoloma Pälkäneellä

Näin vietät trendikkään luontoloman!

Elämysten ja hyvinvoinnin hakeminen luonnosta vetää väkeä kansallispuistoihin sekä erä- ja luontopoluille. Rauha ja vetäytyminen on nostetty tärkeimmäksi matkailutrendiksi maailman suurimmilla matkailumessuilla ITB–Berlinissä viime vuonna. Monille matkailijoille hiljaisuus on yksi loman suurimmista elämyksistä.

Tutustu Pälkäneen luontolomakohteisiin

Viini- ja lähiruokamatksilu Pälkäneellä

Näin vietät trendikkään ruoka- ja viiniloman!

Trendikäs kulinaarinen matkailu tarkoittaa kesällä 2018 aitoja, hyviä perusmakuja sekä lähiruokaa autenttisessa ympäristössä. Trendikkään makumatkan voi kietoa kokonaan ruuan ja juoman ympärille, sillä kunnan kokoon nähden lähiruokapalvelujen tarjonta on vertaansa vailla koko valtakunnassa.

Tutustu Pälkäneen ruoka ja viinimatkailun kohteisiin

Matkailutrendit ja lähimatkailu kohtaavat – Pälkäne on kesän trendikkäin matkakohde

Trendikkäät lomailijat suuntaavat nyt pois isoista kaupungeista, haluavat nähdä kerralla paljon, liikkua kohteesta toiseen ja yhdistellä elämyksiä. Lonely Planetin ja Momondon listaamat kesän 2018 globaalit matkailun huipputrendit – kuten glamping, viini- ja ruokamatkailu, yhteisöllisyys ja itsensä voittaminen – kohtaavat Pälkäneellä, ja sopivat täydellisesti kunnan kesämatkailun pääkohderyhmiin eli perheille, aktiivimatkailijoille sekä lähiruuasta ja luonnosta kiinnostuneille. 

– Bloggarit rakastuivat meihin jo viime kesänä, ja nyt kutsumme muun Suomen tervetulleeksi kesän trendimatkailukohteeseen, elinkeinojohtaja Jaana Koivisto Pälkäneeltä toivottaa. 

Pälkäne kosiskelee lähimatkailijaa helpolla saavutettavuudella Tampereen, Hämeenlinnan ja Valkeakosken läheisyydessä. Lahdesta ajaa tunnin, pääkaupunkiseudulta pari. Kun kohde on lähellä, laatuloman voi viettää vaikka päivässä.  Lue lisää ->